Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Élmény a parfüm

Szomorú csütörtök

2012.07.27. 07:26 | boli111 | Szólj hozzá!

Még jó, hogy nem ittunk előre a ..... (persze ez nem így volt)

4:0, csak nem nekünk. Jó hangulatban kezdődött. Még a meccs előtt sorban állás a söntésnél, közben beszélgetés más szurkolókkal és Fradistákkal (!) is. Esélylatolgatás, reménykedés a győzelemben. :) Még a bejutás előtt szembetalálkoztunk Hemingway-el, aki élőben magasabbnak és hétköznapibbnak tűnt, mint korábban a képernyőn.

Aztán elkezdődött. Elég közel ültünk az első félidőben a keménymaghoz, így a hangulat adott volt. Ezt még a 8, percben született Eto-gól sem tudta elrontani. A hangulatváltozás a második félidőben történt, amikor is jött a 2., a 3. és a 4. kapott gól is.

Ezt a mérkőzést legfeljebb akkor nyerhettük volna meg, ha a félidőben nem Délczeget cseréljük Diaby-ra, hanem az egész védelmünket Eto-ra! Nem véletlen az, aki! Fél óránként van egy helyzete. Ez azt jelenti, hogy egy meccsen 3, amiből 2-őt be is lőtt.

A mérkőzés tanulsága számomra az volt, hogy továbbra sincs támadónk. Csatár nélkül az idei év is olyan szenvedős lesz, mint az elmúlt tavaszi idény. Igazából nem értem, hogy miért nem "harapott" a csapat? Hiányzott belőlük a tűz, a lelkesedés. Egy szögletnél miért kell 4-5 emberrel védekeznünk akkor, amikor az oroszok mind visszazártak? Ez a 4-5 ember kit fogott ? Egymást? A mérkőzést látva felmerül bennem néhány kérdés:

- Ezek a játékosok pénzt kapnak ezért a teljesítményért? Én még a vizet is kifizettetném velük, amiben fürdenek. Számukra kell, hogy megtiszteltetés legyen az, hogy felvehették ezt a mezt.

- Van a csapatnak szakmai stábja? Ha igen, azt azonnal el kellene küldeni, mert hogy munkát nem végeznek az biztos!

A kritikát azért fogalmazhatom meg, mert Honvéd-os vagyok. Így jogom van őket szidni. Elkeseredetten, reménykedve

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldas-ok.blog.hu/api/trackback/id/tr324681075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása