Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Élmény a parfüm

Ország polgárai művelődjetek

2012.09.14. 16:09 | boli111 | Szólj hozzá!

Két pihenőnapot engedélyeztem magamnak. Persze ez így teljesen nem igaz. Két edzőterem nélküli napot. Ebből az egyik futással telt, a második volt igazi regenerálódás. Most már újra fitt és üde vagyok, így ma jöhet egy újabb őrült gyúrás.

Kaptam egy kis ösztönzést arra, hogy jelentkezzek a www.testcsere.hu oldalon. A program lényege az, hogy egy hó napig biztosítják részedre az étkezést és az edzés lehetőségét. Az elején és a végén 1-1 vizsgálattal megnézik, hogyan változott a szervezet, hogyan reagált a változásra a test. Megírtam hozzá az önéletrajzot és tegnap elkészült az egész alakos kép is. Hát azért ez kicsit lehangoló volt látni magam így egyben. Nagyon nem ilyent akartam látni. Eggyel több ok, hogy belehúzzak. A legnagyobb gond továbbra is a testzsírral és az izomtömeggel van. Illetve ami nincs, azzal nem lehet baj. Ezt a gondolatmenetet folytatva lehet, hogy nincs is gondom? :)

Hétvégén lesz a Kulturális Örökség Napok. Ennek keretein belül több helyszínre is ingyenesen el lehet majd menni. Ilyen helyek például a Sándor Palota, az Országház, az MNB épülete, a Kőbányai Barlangrendszer stb. (remélem a volt tanáraim nem látják most a helyesírásom) Az Országházban szerintem nagyon sokan akarnak bejutni, így azt a lehetőséget meg kell hagynunk másnak. A barlangokba csak szombaton lesz "nyílt nap", így az is kimarad. Viszont a másik kettő helyhez lenne kedvem elmenni. Ha valakit érdekel a részletes program, látogasson el a www.oroksegnapok,hu oldalra.

Egy kis kultúra ránk fér. Hátha akkor kevesebb műveletlen ember lesz. Hátha kevesebben dobják majd el a cigi csikket, az üres üvegeket, dobozokat, egyáltalán hátha kevesebben fognak szemetelni. Ne álmodozzak tovább? Ez csak az én szemem zavarja? Mi a megoldás? (véleményeket  szerkesztőségbe kérem)

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldas-ok.blog.hu/api/trackback/id/tr824776976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása