Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Élmény a parfüm

Megint egy hétfő

2012.07.30. 19:36 | boli111 | Szólj hozzá!

Mint minden hétfő, a mai nap is szörnyen indult. A hétfői mivoltához hozzájött a tegnapi "ünneplés". Ezek együtt pedig hozzájárultak, hogy Hofi segítségét kérjem. Amikor nagyon rossz kedvem van őt kell hallgatnom, hogy vidámabb legyek. (ha még rosszabb a helyzet, akkor csak a komolyzene segít) A mai nap elegendő volt ahhoz, hogy győzzön a humor óriása. Győzött! Nem is sejthette, hogy a nagysága a halála után 10 évvel sem fog csökkenni, sőt csak nőni. Állandóan a fülembe csengenek a már-már klasszikusnak számító poénjai:

- Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma 2. A bunkóknál miért nincs létszámstop?

- Köszöntöm a dolgozó szocialista, lista, lusta embereket! (Rákosi paródia)

A sor még a folytathatnám a végtelenségig. Talán sokan nem tudják, de egy műsorában említést tesz Nemesnádudvarról is. Ha szeretnétek tudok segíteni a meghallgatásában.

Miután hazaértem, elmentem edzeni. Ma láb-tricepsz-bicepsz-alkar-has nap volt. Volt olyan gyakorlat, melyben tudtam emelni az ismétlések számát, volt amelyikben nem. 5-ből azért egy 4-est adnék erre a mai munkámra. Reggel elkezdtem enni (helyesebben inni) a "segítőmet". Ha jól emlékszem kb. 4-5 nap múlva lesz érezhető hatása, leszámítva a hasmenést, mely akár már korábban is jelentkezhet. Valamit valamiért.

Tegnap úgy vettem észre a tükörben, mintha a paprikás masszázsolaj használna. Nem látványos az eredmény egyenlőre, de mintha kicsit csökkentek volna az úszógumijaim. Kíváncsi leszek, hogy csak képzelődöm, vagy valóban érdemes tűrni a fájdalmat.

A tegnapi idézet miatt kaptam ma dicsérő szavakat. Úgy érzem ezek nem engem illetnek, hanem a mondat szerzőjét (Hallja Éva néni!).

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldas-ok.blog.hu/api/trackback/id/tr404687282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása