Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Élmény a parfüm

Fuss boli fuss

2012.09.13. 12:20 | boli111 | Szólj hozzá!

Ó kisleány, te nem vagy kisleány

Jól tudod, hogy mit miért teszel velem.

Gondolom sok mindenkinek ismerősek ezek a sorok. Ugye? Nem félreérteni, de nagyon aktuális.

Tegnap délután a Herbaházban feltöltöttük az otthoni vitaminkészleteket. Kétféle C-vitamint, kálciumot és ginseng készítményt is sikerült beszereznünk. Az üzletben azt szeretem, hogy rengeteg termékük van és az egyes kategóriákon belül is nagy a választék. Például C-vitamint lehet kapni 15 Ft/db-os áron, de lehet 40 Ft/db-ért is. Úgy érzem megint érdemes volt odamennünk. Egy valami volt csak amit nem tudtunk venni, multivitamint. Többfélét kínálnak, de az én szememben ezek meg sem közelítik az Extremefitnél kapható Tested, illetve a Luckyland cég által gyártott termékeket sem.

Este megpróbálkoztunk egy kis futással. Nem volt könnyű mert a fáradság erős izomlázzal párosult és ez nagy visszatartó erőt gyakorolt. De könyörgöm, ha el akarok valamit érni, azért tenni is kell, nemcsak sírni mint rosszlányok a templomban. Rászántuk magunkat. Irány a BKV pálya. Rajtunk kívül ketten futottak még, egy ázsiai férfi és egy valószínűleg a közelben lakó nő. A férfi nem sokkal később végzett, így még kisebb lett a forgalom. A korábbi tendenciát folytatva 30 perc futást terveztem. Az első 1-2 körben legnagyobb ellenállást az izomláz jelentette. Sikerült legyőzni (ideiglenesen). Ahogy mindig, most is a 4. kör környéke volt a tűzválasztó. Amikor azon átesek, akkor már biztos, hogy végig fogom bírni. Most is így lett. 13 kört tudtam megtenni a fél óra alatt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nagyon könnyen ment, de nem is ez a lényeg benne. (Persze ha könnyű lett volna, akkor többet csinálok.)

A futás után otthon a finom csokis fehérjeitalom várt, valamint egy jó kis zuhanyzás. Láttátok a Barátok Közt című műsort? Na tegnap én nem. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldas-ok.blog.hu/api/trackback/id/tr714774540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása